Annonceeksempel: Endnu en Asset Manager til Castellum Danmark A/S

Vi kom rigtigt flot ud af 2018 og har en målsætning om yderligere vækst. Vi søger derfor endnu en erfaren og ambitiøs Asset Manager til Castellum Danmark A/S. For den rigtige er stillingen en enestående mulighed for at blive en del af et af de største ejendomsselskaber i Norden.

Castellum Danmark A/S

Castellum er et af de største ejendomsselskaber i Norden med en ejendomsportefølje på 89,2 mia SEK. Porteføljen består af 647 ejendomme fordelt på 4,3 mio m². Medarbejderstaben i Castellum koncernen er på 381 ansatte (tal årsrapporten 2018). Castellum er børsnoteret på Nasdaq i Stockholm.

I Danmark er organisationen et mindre team på ca. 14 medarbejdere, med en portefølje på 18 erhvervsejendomme beliggende i centralt i København og i Storkøbenhavn. Læs mere på Castellums hjemmeside www.castellum.dk

Stillingen

Hver Asset Manager i Castellum Danmark har det overordnede ansvar for sine ejendommes driftsresultat, værditilvækst og kundetilfredshed. Han / hun har fingeren på pulsen og sikrer en lav økonomisk tomgang gennem et Proaktivt engagement med lejerne i ejendommene. Du er et omdrejningspunkt for forhandlinger af nye lejemål, genforhandling, ændring i lejekontrakter og du vil af og til skulle assistere i due diligence processer.

Med din indsats skal du sikre en strategisk forankret indsats omkring dine ejendomme. Udgangspunktet er de årlige forretningsplaner for hver enkelt ejendom. Det er derfor et krav, at du har forretningsmæssigt tæft og kan se perspektiver på både kort og langt sigt. Hver Asset Manager vil fra tid til anden deltage i udvikling af ejendomsprojekter.

Som Asset Manager er det dit ansvar at sikre Castellum det markedsmæssige bedste afkast på dine ejendomme. Drive og vedholdenhed og evnen til at nå i mål med dine aktiviteter, er et ”must”. I en teamstruktur med dine kollegaer i drifts-, administrations- og projektfunktioner, er du den, der fastholder overblikket over teamets samlede leverancer. Det er nemlig dig, der ”ejer” det økonomiske ansvar for dine ejendomme.

Erhvervserfaring fra erhvervsejendomsmarkedet er en afgørende forudsætning for succes i stillingen, og er dermed et krav for at være en god kandidat. Det er også afgørende, at du har en betydelig forretningsmæssig forståelse, er god til at skabe Personlige relationer og kan fastholde en positiv dialog med dine kunder og kollegaer.

Endelig er det nødvendigt, at du har indgående kendskab til erhvervslejelovgivningen, og at du er en erfaren, Pålidelig og god forhandler. 

Din baggrund og erfaring

Du har sandsynlig en videregående uddannelse (BA eller MS niveau) fra CBS (cand. merc. / cand. merc. jur., Universitetet (jura), DTU (bygning) eller tilsvarende. Din erfaring kan også have sit udgangspunkt i en erhvervsmægler uddannelse eller lign.

Som forhandler er du robust og vedholdende, men også kendt for at stå ved dit ord. Castellum lægger vægt på aftaler, der tilgodeser begge parters interesser og en høj kundetilfredshed.

Du er både god til at lytte og til at inddrage synspunkter fra kunder, leverandører og kolleger. Du samler og anvender relevant data til at danne gennemarbejdede beslutningsgrundlag, som du handler ud fra. Af natur er du struktureret og analytisk, og man kan stole på, at du følger projekter og aktiviteter helt til dørs. Du har samtidigt et højt energiniveau og kan lide en travl hverdag, hvor du er god til at holde overblikket med mange bolde i luften.

Vi er en lille organisation, hvor vi arbejder tæt sammen. Der er et højt aktivitetsniveau, men også flexibilitet i hverdagen; jobbet er ikke et 8-16 arbejde. Du tilrettelægger selv det meste af din dag og måles på, hvad du opnår gennem en målrettet indsats. Stillingen er for den, der arbejder engageret og med stor Passion for det, du involverer dig i.

I korte træk forventer vi at du:

 • Har en mellemlang eller lang videregående uddannelse, der udgør en relevant baggrund for erhvervsejendomsmarkedet (cand.merc.; cand. jur.; ingeniør; erhvervsejendomsmægler; relevant merkantil eller teknisk uddannelse).
 • Har en solid erfaring med alle aspekter omkring udlejning og drift af erhvervsejendomme.
 • Kender til samspillet med offentlige myndigheder f.eks. lokalplaner, indretning etc.
 • Er en dygtig, erfaren og pålidelig forhandler, der forstår at lande en aftale, begge parter er tilfredse med.
 • Er en velorganiseret og struktureret person med erfaring fra projektorienteret arbejde. En type, der holder fast i projekterne og følger dem helt til dørs.
 • Kan lide et aktivt samspil med andre mennesker.
 • Er udadvendt og har et højt forretningsmæssigt drive.
 • Er en teamplayer, der gerne vil være en del af en nordisk erhvervsejendomskoncern i udvikling.
 • Kan tale med høj såvel som lav fordi du forstår, at alle mennesker har værdi, og hver kollega, såvel som medarbejder hos vores kunder, er vigtig.
 • Taler og skriver engelsk.
 • Forstår svensk i skrift og tale.

Generelt:

Stillingen tilbyder dig en rigtig god mulighed for personlig og faglig udvikling inden for erhvervsejendomme i et lille dynamisk team, men en stor solid koncern i ryggen.

Der tilbydes:

Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke. Pakken forhandles individuelt.

Ansøgningsfrist

Stillingen ønskes besat senest 1. juni 2019. Der er endelig ansøgningsfrist søndag den 17. marts 2019.

Ansøgning

Kontakt
Du er velkommen til at søge yderligere oplysninger om stillingen Asset Manager hos Bettina Lange (Regional Director) på mobil +45 40 11 66 15. Seniorkonsulent Jan Bergh mobil +45 20 10 50 12 fra Bergh HR medvirker ved rekrutteringen.